Σπά - Μπανιέρες - υδρομασάζ

Hermes 180 x 125
Hermes 180 x 125

Η μπανιέρα Hermes είναι για 2 άτομα και αντιπροσωπεύει μια κλασική διαχρονική πρόταση η οποία συνδυάζει την κομψότητα και την απόλαυση. Η Hermes 180×80 δημιουργήθηκε για περιορισμένους χώρους. Μπορεί να τοποθετηθεί και εγκιβωτισμένη.

Προσφορά
Swim Spa Titan II – 2 Θέσεις
Swim Spa Titan II – 2 Θέσεις

Η σειρά Titan II είναι μια δυναμική και ταυτόχρονα ευέλικτη λύση swim spa με διαστάσεις 580 εκατοστά x 220 εκατοστά σε ορθογώνιου πλαισίο και χωρητικότητα 9.500 λίτρων νερού. Ακριβώς όπως όλα τα μοντέλα της BARRELLA, η σειρά Titan II προσφέρεται με ακρυλικό κέλυφος πολλαπλών στρώσεων της αμερικανικής εταιρείας Aristech έχοντας από κάτω μία υψηλής πυκνότητας μόνωση αφρού που αγκαλιάζεται από ένα ισχυρό σκελετό ανοξείδωτου χάλυβα για επιπλέον προστασία και υποστήριξη.

Προσφορά
Υδρομασάζ Atlas – 6 Θέσεις
Υδρομασάζ Atlas – 6 Θέσεις

Η σειρά Atlas είναι μια δυναμική και αξιόπιστη λύση υδρομασάζ που προσφέρει μεγάλο χώρο και άνεση μέσα στα 220 εκατοστά x 220 εκατοστά του τετράγωνου πλαισίου του. Ακριβώς όπως όλα τα μοντέλα της BARRELLA, η σειρά Atlas προσφέρεται με ακρυλικό κέλυφος πολλαπλών στρώσεων της αμερικανικής εταιρείας Aristech έχοντας από κάτω μία υψηλής πυκνότητας μόνωση αφρού που αγκαλιάζεται από ένα ισχυρό σκελετό ανοξείδωτου χάλυβα για επιπλέον προστασία και υποστήριξη. Η υδροθεραπεία επιτυγχάνεται από τα 57 εξαιρετικά συντονισμένα ακροφύσια ανοξείδωτου χάλυβα που τροφοδοτούνται από μια αντλία για υδρομασάζ των 3HP+3HP+1HP. Το τζακούζι είναι αξιόπιστο και αποτελεσματικά δομημένο με σύστημα υδρομασάζ που σχεδιάστηκε από την παγκοσμίου φήμης Balboa Water Group. Επιπλέον χαρακτηριστικά της σειράς Atlas είναι ο ρυθμιστής πίεσης του νερού, το σύστημα φιλτραρίσματος, το σύστημα απολύμανσης όζοντος και UV καθώς και o LED υποβρύχιος φωτισμός. Με χωρητικότητα 2787 λίτρων νερού, το Atlas έχει άφθονο χώρο για τη κίνησή σας μέσα στον εξαθέσιο σχεδιασμό της.

Προσφορά
Υδρομασάζ Zeus – 3 Θέσεις
Υδρομασάζ Zeus – 3 Θέσεις

Η σειρά Zeus είναι μια δυναμική και ταυτόχρονα ευέλικτη λύση υδρομασάζ που προσφέρει μεγάλο χώρο και άνεση μέσα στα 216 εκατοστά x 165 εκατοστά του ορθογώνιου πλαισίου της. Ακριβώς όπως όλα τα μοντέλα της BARRELLA, η σειρά Zeus προσφέρεται με ακρυλικό κέλυφος πολλαπλών στρώσεων της αμερικανικής εταιρείας Aristech έχοντας από κάτω μία υψηλής πυκνότητας μόνωση αφρού που αγκαλιάζεται από ένα ισχυρό σκελετό ανοξείδωτου χάλυβα για επιπλέον προστασία και υποστήριξη. Η υδροθεραπεία επιτυγχάνεται από τα 33 εξαιρετικά συντονισμένα ακροφύσια ανοξείδωτου χάλυβα που τροφοδοτούνται από μια αντλία για υδρομασάζ των 3HP. Το τζακούζι είναι αξιόπιστο και αποτελεσματικά δομημένο με σύστημα υδρομασάζ και θερμαντήρα των 3KW που σχεδιάστηκε από την παγκοσμίου φήμης Balboa Water Group. Επιπλέον χαρακτηριστικά της σειράς Zeus είναι ο ρυθμιστής πίεσης του νερού, το σύστημα φιλτραρίσματος, το σύστημα απολύμανσης όζοντος και UV καθώς και o LED υποβρύχιος φωτισμός. Με χωρητικότητα 800 λίτρων νερού, το Zeus έχει αρκετό χώρο για κίνηση ανάμεσα στον σχεδιασμό των 2 θέσεων και της μίας ξαπλώστρας. Η πίεση του νερού σε κάθε θέση μπορεί να ρυθμιστεί με τη χρήση των 3 x Βαλβίδων Ελέγχου Αέρα που βρίσκονται στην κορυφή του υδρομασάζ με εύκολη πρόσβαση στα χειριστήρια ελέγχου δίνοντας στο χρήστη πλήρη έλεγχο.

Προσφορά
Panselinos Ø180-Ø160
Panselinos Ø180-Ø160

Περιμετρική επένδυση από έυκαμπτο κόντρα πλακέ θαλάσσης. Περιμετρική επένδυση πλεκτή από συνθετικό ρατάν (χειροποίητη).

Προσφορά
Swim Spa Titan I – 3 Θέσεις
Swim Spa Titan I – 3 Θέσεις

Η σειρά Titan I είναι μια δυναμική και ταυτόχρονα ευέλικτη λύση swim spa με διαστάσεις 400 εκατοστά x 228 εκατοστά σε ορθογώνιου πλαίσιο και χωρητικότητα 7.000 λίτρων νερού. Ακριβώς όπως όλα τα μοντέλα της BARRELLA, η σειρά Titan I προσφέρεται με ακρυλικό κέλυφος πολλαπλών στρώσεων της αμερικανικής εταιρείας Aristech έχοντας από κάτω μία υψηλής πυκνότητας μόνωση αφρού που αγκαλιάζεται από ένα ισχυρό σκελετό ανοξείδωτου χάλυβα για επιπλέον προστασία και υποστήριξη.

Προσφορά
Υδρομασάζ Olympus – 7 Θέσεις
Υδρομασάζ Olympus – 7 Θέσεις

Η σειρά Olympus προσφέρει 7 θέσεις με διάμετρο 200 εκατοστά σε κυκλικό πλαίσιο. Ακριβώς όπως όλα τα μοντέλα της BARRELLA, η σειρά Olympus προσφέρει ακρυλικό κέλυφος πολλαπλών στρώσεων της αμερικανικής εταιρείας Aristech μονωμένο με υψηλής πυκνότητας μονωτικό αφρό. Η υδροθεραπεία επιτυγχάνεται από τα 31 ακροφύσια ανοξείδωτου χάλυβα που τροφοδοτούνται από μια αντλία για υδρομασάζ των 3HP. Όλα τα μοντέλα της σειράς Olympus έρχονται με μία νέα βελτιωμένη και ενισχυμένη μόνωση η οποία αυξάνει την απόδοση του υδρομασάζ. Το τζακούζι είναι αξιόπιστο και αποτελεσματικά δομημένο με σύστημα υδρομασάζ και θερμαντήρα των 3KW που σχεδιάστηκε από την παγκοσμίου φήμης Balboa Water Group. Επιπλέον χαρακτηριστικά της σειράς Olympus είναι ο ρυθμιστής πίεσης του νερού, η βελτιωμένη μόνωση, το σύστημα φιλτραρίσματος και το σύστημα απολύμανσης όζοντος και UV. Με 1150 λίτρα χωρητικότητα νερού, η Olympus έχει άφθονο χώρο για την κίνησή σας μέσα στον πενταθέσιο σχεδιασμό της. Η στρογγυλή σχεδίαση και τα καθίσματα τύπου “παγκάκι” κάνει την σειρά Olympus μια δημοφιλή επιλογή για εμπορική χρήση.

Προσφορά
Υδρομασάζ Ermis – 2 Θέσεις
Υδρομασάζ Ermis – 2 Θέσεις

Η σειρά Ermis είναι μια δυναμική και ταυτόχρονα ευέλικτη λύση υδρομασάζ με διαστάσεις 184 εκατοστά x 124 εκατοστά σε ορθογώνιου πλαισίο και χωρητικότητα 500 λίτρων νερού. Ακριβώς όπως όλα τα μοντέλα της BARRELLA, η σειρά Ermis προσφέρεται με ακρυλικό κέλυφος πολλαπλών στρώσεων της αμερικανικής εταιρείας Aristech έχοντας από κάτω μία υψηλής πυκνότητας μόνωση αφρού που αγκαλιάζεται από ένα ισχυρό σκελετό ανοξείδωτου χάλυβα για επιπλέον προστασία και υποστήριξη. Η υδροθεραπεία επιτυγχάνεται από τα 22 εξαιρετικά συντονισμένα ακροφύσια ανοξείδωτου χάλυβα που τροφοδοτούνται από μια αντλία για υδρομασάζ των 3HP. Το τζακούζι είναι αξιόπιστο και αποτελεσματικά δομημένο με σύστημα υδρομασάζ και θερμαντήρα των 3KW που σχεδιάστηκε από την παγκοσμίου φήμης Balboa Water Group.

Προσφορά
Spa minipool 200×200
Spa mini pool 200×200

Το minipool 200×200, προσθέτει μια νέα αισθητική και δημιουργεί ένα μοναδικό περιβάλλον για χώρους spa. Διαθέτει ανατομικά καθίσματα ώστε να επιτρέπει στους χρήστες να χαλαρώνουν και να απολαμβάνουν τις ανέσεις του! Μπορείτε να επιλέξετε μια από τις τρεις εκδόσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας! Eχει την δυνατότητα να τοποθετηθεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Είναι ιδανικό για ξενοδοχεία, γυμναστήρια, χιονοδρομικά κέντρα, ακόμη και για μεγάλες κατοικίες.

Προσφορά
Υδρομασάζ Poseidon – 5 Θέσεις
Υδρομασάζ Poseidon – 5 Θέσεις

Η σειρά Atlas είναι μια δυναμική και αξιόπιστη λύση υδρομασάζ που προσφέρει μεγάλο χώρο και άνεση μέσα στα 220 εκατοστά x 220 εκατοστά του τετράγωνου πλαισίου του. Ακριβώς όπως όλα τα μοντέλα της BARRELLA, η σειρά Atlas προσφέρεται με ακρυλικό κέλυφος πολλαπλών στρώσεων της αμερικανικής εταιρείας Aristech έχοντας από κάτω μία υψηλής πυκνότητας μόνωση αφρού που αγκαλιάζεται από ένα ισχυρό σκελετό ανοξείδωτου χάλυβα για επιπλέον προστασία και υποστήριξη. Η υδροθεραπεία επιτυγχάνεται από τα 71 (61 νερού, 10 αέρα) εξαιρετικά συντονισμένα ακροφύσια ανοξείδωτου χάλυβα που τροφοδοτούνται από μια αντλία για υδρομασάζ των 3HP. Το τζακούζι είναι αξιόπιστο και αποτελεσματικά δομημένο με σύστημα υδρομασάζ και θερμαντήρα των 3KW που σχεδιάστηκε από την παγκοσμίου φήμης Balboa Water Group. Επιπλέον χαρακτηριστικά της σειράς Poseidon είναι ο ρυθμιστής πίεσης του νερού, το σύστημα φιλτραρίσματος, το σύστημα απολύμανσης όζοντος και UV καθώς και o LED υποβρύχιος φωτισμός. Με χωρητικότητα 800 λίτρων νερού, το Poseidon έχει αρκετό χώρο για κίνηση ανάμεσα στον σχεδιασμό των 3 θέσεων και 2 ξαπλώστρες. Η πίεση του νερού σε κάθε θέση μπορεί να ρυθμιστεί με τη χρήση των 3 x Βαλβίδων Ελέγχου Αέρα που βρίσκονται στην κορυφή του υδρομασάζ με εύκολη πρόσβαση στα χειριστήρια ελέγχου δίνοντας στο χρήστη πλήρη έλεγχο.

Προσφορά
Υδρομασάζ Apollo – 5 Θέσεις
Υδρομασάζ Apollo – 5 Θέσεις

Η σειρά υδρομασάζ Apollo προσφέρει 5 (3 καθιστές και 2 ξαπλωτές) θέσεις με διαστάσεις 216 x 216 x 92 εκατοστά. Ακριβώς όπως όλα τα μοντέλα της BARRELLA, η σειρά Apollo προσφέρεται με ακρυλικό κέλυφος πολλαπλών στρώσεων της αμερικανικής εταιρείας Aristech έχοντας από κάτω μία υψηλής πυκνότητας μόνωση αφρού που αγκαλιάζεται από ένα ισχυρό σκελετό ανοξείδωτου χάλυβα για επιπλέον προστασία και υποστήριξη. Η υδροθεραπεία επιτυγχάνεται από τα 41 (31 νερού, 10 αέρα) εξαιρετικά συντονισμένα ακροφύσια ανοξείδωτου χάλυβα που τροφοδοτούνται από μια αντλία για υδρομασάζ των 3HP. Το τζακούζι είναι αξιόπιστο και αποτελεσματικά δομημένο με σύστημα υδρομασάζ και θερμαντήρα των 3KW που σχεδιάστηκε από την παγκοσμίου φήμης Balboa Water Group.

Προσφορά
Υδρομασάζ Aris – 2 Θέσεις
Υδρομασάζ Aris – 2 Θέσεις

Η σειρά Aris είναι μια δυναμική και ταυτόχρονα ευέλικτη λύση υδρομασάζ με διαστάσεις 200 εκατοστά x 125 εκατοστά σε ορθογώνιου πλαισίο και χωρητικότητα 720 λίτρων νερού. Ακριβώς όπως όλα τα μοντέλα της BARRELLA, η σειρά Aris προσφέρεται με ακρυλικό κέλυφος πολλαπλών στρώσεων της αμερικανικής εταιρείας Aristech έχοντας από κάτω μία υψηλής πυκνότητας μόνωση αφρού που αγκαλιάζεται από ένα ισχυρό σκελετό ανοξείδωτου χάλυβα για επιπλέον προστασία και υποστήριξη. Η υδροθεραπεία επιτυγχάνεται από τα 22 εξαιρετικά συντονισμένα ακροφύσια ανοξείδωτου χάλυβα που τροφοδοτούνται από μια αντλία για υδρομασάζ των 3HP. Το τζακούζι είναι αξιόπιστο και αποτελεσματικά δομημένο με σύστημα υδρομασάζ και θερμαντήρα των 3KW που σχεδιάστηκε από την παγκοσμίου φήμης Balboa Water Group. Επιπλέον χαρακτηριστικά της σειράς Aris είναι ο ρυθμιστής πίεσης του νερού, το σύστημα φιλτραρίσματος, το σύστημα απολύμανσης όζοντος και UV καθώς και o LED υποβρύχιος φωτισμός.

Προσφορά
Swim Spa Titan III – 5 Θέσεις
Swim Spa Titan III – 5 Θέσεις

Η σειρά Titan III είναι μια δυναμική και ταυτόχρονα ευέλικτη λύση swim spa με διαστάσεις 580 εκατοστά x 220 εκατοστά σε ορθογώνιου πλαισίο και χωρητικότητα 10.000 λίτρων νερού. Ακριβώς όπως όλα τα μοντέλα της BARRELLA, η σειρά Titan III προσφέρεται με ακρυλικό κέλυφος πολλαπλών στρώσεων της αμερικανικής εταιρείας Aristech έχοντας από κάτω μία υψηλής πυκνότητας μόνωση αφρού που αγκαλιάζεται από ένα ισχυρό σκελετό ανοξείδωτου χάλυβα για επιπλέον προστασία και υποστήριξη.

Προσφορά
Υδρομασάζ Calypso – 5 Θέσεις
Υδρομασάζ Calypso – 5 Θέσεις

Το σπα Calypso αποτελεί την πιο πλούσια έκδοση των σπα Barrella, προσφέροντας τη μέγιστη χαλάρωση με τα 61 jets (51 νερού, 10 αέρα). Οι διαστάσεις του είναι 2,28 x 2,18 x 0,87 m. Όπως όλα τα σπα Barrella έτσι και αυτό προσφέρει ακρυλικό κέλυφος πολλαπλών στρώσεων της αμερικανικής εταιρείας Aristech μονωμένο με υψηλής πυκνότητας μονωτικό αφρό που αγκαλιάζεται από ένα ισχυρό σκελετό ανοξείδωτου χάλυβα για επιπλέον προστασία και υποστήριξη. Ο χειρισμός του γίνεται από τον πίνακα ελέγχου της Αμερικανικής εταιρείας Balboa αλλά και η θέρμανση του νερού επιτυγχάνεται με τον θερμαντήρα ισχύος 3Kw της Balboa. Η υδροθεραπεία επιτυγχάνεται από τα 71 (61 νερού, 10 αέρα) εξαιρετικά συντονισμένα ακροφύσια ανοξείδωτου χάλυβα που τροφοδοτούνται από μια αντλία για υδρομασάζ των 3HP.

Προσφορά
Υδρομασάζ Iris – 5 Θέσεις
Υδρομασάζ Iris – 5 Θέσεις

Η σειρά Iris προσφέρει 5 θέσεις (2 ξαπλωτές και 3 καθιστές) με διαστάσεις 2,00 x 2,00 x 082m.

Ακριβώς όπως όλα τα μοντέλα της BARRELLA, η σειρά Iris προσφέρει ακρυλικό κέλυφος πολλαπλών στρώσεων της αμερικανικής εταιρείας Aristech μονωμένο με υψηλής πυκνότητας μονωτικό αφρό που αγκαλιάζεται από ένα ισχυρό σκελετό ανοξείδωτου χάλυβα για επιπλέον προστασία και υποστήριξη. Η υδροθεραπεία επιτυγχάνεται από τα 42 εξαιρετικά συντονισμένα ακροφύσια ανοξείδωτου χάλυβα που τροφοδοτούνται από μια αντλία για υδρομασάζ των 3HP. Το τζακούζι είναι αξιόπιστο και αποτελεσματικά δομημένο με σύστημα υδρομασάζ και θερμαντήρα των 3KW που σχεδιάστηκε από την παγκοσμίου φήμης Balboa Water Group. Επιπλέον χαρακτηριστικά της σειράς Iris είναι ο ρυθμιστής πίεσης του νερού, το σύστημα φιλτραρίσματος, το σύστημα απολύμανσης όζοντος και UV καθώς και o LED υποβρύχιος φωτισμός. Με χωρητικότητα 1300 λίτρων νερού, το Iris έχει αρκετό χώρο για κίνηση ανάμεσα στον σχεδιασμό των 3 θέσεων και των 2 θέσεων ξαπλώστρας. Η πίεση του νερού σε κάθε θέση μπορεί να ρυθμιστεί με τη χρήση των 3 x Βαλβίδων Ελέγχου Αέρα που βρίσκονται στην κορυφή του υδρομασάζ με εύκολη πρόσβαση στα χειριστήρια ελέγχου δίνοντας στο χρήστη πλήρη έλεγχο.

Προσφορά
Translate »
Scroll to Top