Η εταιρεία μας

Σχετικά με εμάς

Η επιχείρηση il bagno Θεοτοκάτος, ξεκίνησε το έτος 1992 στην Κεφαλονιά και δραστηριοποιήθηκε αρχικά, στους εξής τομείς: εγκατάσταση υδραυλικών ειδών, εγκατάσταση θέρμανσης, εγκατάσταση ειδών κλιματισμού, εγκατάσταση ειδών υγιεινής.

Το έτος 1995 ξεκίνησε η λειτουργία του πρώτου καταστήματος στην Λακήθρα Κεφαλονιάς και στις ανωτέρω αναφερόμενες δραστηριότητες της επιχείρησης προστέθηκε και το εμπόριο υδραυλικών ειδών, ειδών θέρμανσης και κλιματισμού.

Το 1998 ξεκίνησε η δραστηριοποίηση της επιχείρησης και στο χώρο της εμπορίας πλακιδίων και ειδών υγιεινής. Αργότερα, το 2004, η επιχείρηση μετεγκαταστάθηκε στο νέο ιδιόκτητο κατάστημά της στην Λακήθρα Κεφαλονιάς και το ανωτέρω αναφερόμενο εμπόριο εμπλουτίστηκε με νέα είδη, η δε επιχείρηση ξεκίνησε συνεργασία με επώνυμους οίκους, όπως ROCA, PORSELANOSA, VIVES, AZULIBER, VIDREPUR, FUJI ELECTRIC, FUJITSU, TASSO.

Το 2006 απέκτησε τις νέες ιδιόκτητες αποθήκες της και το έτος 2011 ολοκλήρωσε τον εκσυγχρονισμό όλων των εγκαταστάσεων των αποθηκευτικών χώρων.

Το 2013 ξεκίνησε η ενασχόληση της εταιρείας με την εκμάθηση και εμπορία σύγχρονων υλικών για την μόνωση κτιριακών συγκροτημάτων, όπως υλικά θερμοπροσόψεων και μονώσεων δωμάτων, αλλά και πρωτοπόρων υλικών κονιαμάτων, όπως η πατητή τσιμεντοκονία.

Το 2016 εξαιτίας της συνεχούς ανάπτυξης της τεχνολογίας, η απαρχαιωμένη εμπορία και εγκατάσταση αυτόνομων μονάδων air condition, αντικαταστάθηκε από την καινοτόμα -μέχρι και σήμερα- εμπορία και εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης ψύξης αντλιών θερμότητας (fancoil), με την συνεργασία των επώνυμων εταιρειών RHOSS και DAIKIN.

Πλέον η εταιρεία μας, Α&Β ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ Ο.Ε., διαθέτει πολυετή – πλούσια εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση σε όλες τις εγκαταστάσεις υδραυλικών, συστημάτων θέρμανσης-ψύξης, ηλιακών συστημάτων θέρμανσης, καθώς και στην εξ΄ ολοκλήρου κατασκευή μπέτινων κολυμβητικών δεξαμενών. Επιπλέον διαθέτει όλα τα απαραίτητα προϊόντα που σχετίζονται με εργασίες στο μπάνιο, στην κουζίνα, στο δάπεδο, στην μόνωση των κτιρίων. Τα τελευταία 30 έτη λειτουργίας έχουμε πραγματοποιήσει ένα μεγάλο πλήθος ανακαινίσεων και λοιπών τεχνικών εργασιών σε εκατοντάδες οικοδομές, αναλαμβάνοντας παράλληλα και την επισκευή και συντήρηση των ανωτέρω έργων.

maketa_logo
Translate »
Scroll to Top