Εξωτερική θερμομόνωση

GNK 20W Easy
GNK 20W Easy

Ινοπλισμένο λευκό χονδρόκοκκο κονίαμα τσιμεντοειδούς βάσης. Σε συνδυασμό με υαλόπλεγμα VITEXTHERM χρησιμοποιείται για την επικάλυψη θερμομονωτικών πλακών από διογκωμένη ή εξηλασμένη πολυστερίνη, καθώς και πλακών από ανόργανες ίνες (πετροβάμβακας). Πολύ καλή πρόσφυση στο υπόστρωμα και στα μονωτικά υλικά, ελαστικότητα και πολύ καλές μηχανικές αντοχές. Είναι εύκολο στη χρήση και την εφαρμογή του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την συγκόλληση των θερμομονωτικών πλακών στις εξωτερικές επιφάνειες των κτηρίων. Πιστοποιημένο με τη σήμανση CE σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 998-1.

Προσφορά
GRANIKOT LINEA
GRANIKOT LINEA

Πολύ καλής ποιότητας ακρυλικός σοβάς ιδανικός για προσόψεις κτιρίων, ανθεκτικός στις καιρικές συνθήκες µε πολύ καλές προστατευτικές ιδιότητες απέναντι στην UV ακτινοβολία. Είναι εξαιρετικά συµπαγής, έχει πολύ καλή πρόσφυση και ελαστικότητα. Μπορεί να χρησιµοποιηθεί για την προστασία και τη διακόσµηση τόσο εξωτερικών όσο και εσωτερικών επιφανειών (σοβά, σκυρόδεµα, θερµοµονωτικά συστήµατα για την πρόσοψη κτιρίων). Πιστοποιηµένος µε τη σήµανση CE σύµφωνα µε το πρότυπο ΕΝ 15824. Διατίθεται σε λευκό και σε 148 επιλεγμένες αποχρώσεις της βεντάλιας Global Exterior* μέσω του Συστήματος Χρωματισμού της Vitex. *Εξαιρούνται οι αποχρώσεις : 0081, 0508, 0704, 0143, 0514, 1019, 0381, 0535, 1061, 0424, 0556, 1095.

Προσφορά
ΓΩΝΙΟΚΡΑΝΟ VITEXTHERM
ΓΩΝΙΟΚΡΑΝΟ VITEXTHERM

Γωνιόκρανο PVC µε υαλόπλεγµα για ενίσχυση και προστασία όλων των γωνιών, ακµών και ανοιγµάτων παραθύρων και θυρών στο σύστηµα εξωτερικής θερµοµόνωσης VitexTherm. Πλεονεκτήµατα: Κατασκευασµένο από PVC ανθεκτικό σε αλκαλικό περιβάλλον Υαλόπλεγµα που συµµορφώνεται µε την EAD 040083-00-0404

Προσφορά
GNK 20W
GNK 20W

Ινοπλισμένο λευκό κονίαμα τσιμεντοειδούς βάσης. Σε συνδυασμό με υαλόπλεγμα χρησιμοποιείται για την επικάλυψη θερμομονωτικών πλακών διογκωμένης πολυστερίνης.

Προσφορά
VITEXTHERM EPS 100 GRAPHITE PLUS
VITEXTHERM EPS 100 GRAPHITE PLUS

Πιστοποιημένη κατά CE γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη κατάλληλη για την εξωτερική θερμομόνωση κτιρίων\ Προφίλ Νεροσταλάκτη PVC: Νεροσταλλάκτης µε κρυφή ακµή και υαλόπλεγµα για την αποστράγγιση νερού από το άνω τµήµα θυρών και παραθύρων στο σύστηµα εξωτερικής θερµοµόνωσης VitexTherm. Ο νεροσταλλάκτης µπορεί επίσης να χρησιµοποιηθεί για προστασία γωνιών και αποστράγγιση νερού από µπαλκόνια και βεράντες. Επιπλέον, µπορεί να αξιοποιηθεί στο κάτω άκρο του συστήµατος, όπου το προφίλ βάσης δεν χρησιµοποιείται για την εφαρµογή της θερµοµονωτικής στρώσης. Πλεονεκτήµατα: • Κατασκευασµένο από PVC – ανθεκτικό σε αλκαλικό περιβάλλον • Υαλόπλεγµα που συµµορφώνεται µε την EAD 040083-00-0404

Προσφορά
Προφίλ Νεροσταλάκτη PVC
Προφίλ Νεροσταλάκτη PVC

Νεροσταλλάκτης µε κρυφή ακµή και υαλόπλεγµα για την αποστράγγιση νερού από το άνω τµήµα θυρών και παραθύρων στο σύστηµα εξωτερικής θερµοµόνωσης VitexTherm. Ο νεροσταλλάκτης µπορεί επίσης να χρησιµοποιηθεί για προστασία γωνιών και αποστράγγιση νερού από µπαλκόνια και βεράντες. Επιπλέον, µπορεί να αξιοποιηθεί στο κάτω άκρο του συστήµατος, όπου το προφίλ βάσης δεν χρησιµοποιείται για την εφαρµογή της θερµοµονωτικής στρώσης. Πλεονεκτήµατα: • Κατασκευασµένο από PVC – ανθεκτικό σε αλκαλικό περιβάλλον • Υαλόπλεγµα που συµµορφώνεται µε την EAD 040083-00-0404

Προσφορά
GNK Foam
GNK Foam

Αφρός πολυουρεθάνης για τη συγκόλληση θερμομονωτικών πλακών πολυστερίνης στις εξωτερικές επιφάνειες κτιρίων.

Προσφορά
VITEXTHERM PL
VITEXTHERM PL

Καρφωτό βύσμα για τούβλο, σκυρόδεμα και άλλα συμπαγή & διάτρητα δομικά υλικά με ενισχυμένη πλαστική καρφίδα για επιφανειακές στηρίξεις του θερμομονωτικού υλικού. Πιστοποιημένο κατά ETAG. Διάμετρος βίδας: 8mm, διάμετρος ροδέλας: 60mm, Ελάχιστο βάθος αγκύρωσης: 35mm.

Προσφορά
Granikot Fire Resistant
Granikot Fire Resistant

Υψηλής ποιότητας ακρυλικός μη αναφλέξιμος σοβάς με πιστοποιημένη κλάση αντίδρασης στη φωτιά A2-s1, d0. Ιδανικός για προσόψεις κτιρίων, ανθεκτικός στις ακραίες συνθήκες με άριστες προστατευτικές ιδιότητες απέναντι στην UV ακτινοβολία. Πιστοποιημένος με CE κατά ΕΝ 15824. Είναι εξαιρετικά συμπαγής, έχει άριστη πρόσφυση και ελαστικότητα. Χρώματίζεται μέσω του Vitex Coloring System.

Προσφορά
VITEXTHERM ΑΝΤΙΑΛΚΑΛΙΚΟ ΥΑΛΟΠΛΕΓΜΑ (160 GrM²)
VITEXTHERM ΑΝΤΙΑΛΚΑΛΙΚΟ ΥΑΛΟΠΛΕΓΜΑ (160 GrM²)

Αντιαλκαλικό υαλόπλεγμα 160 gr/m² για την ενίσχυση του ινοπλισμένου κονιάματος, πιστοποιημένο κατά ETAG.

Προσφορά
Translate »
Scroll to Top